PC: 12 HÓNAP
TFT: 12 HÓNAP
PC, NOTEBOOK ALKATRÉSZ: 12 HÓNAP
NOTEBOOK: 12 HÓNAP
NYOMTATÓ: 12 HÓNAP
SZERVER: 6 HÓNAP
SZERVER ALKATRÉSZ: 6 HÓNAP

Notebook garanciális feltételek:

Az akkumulátor kivételével normál garanciális feltételeink érvényesek a laptopokra is. (12 hónap szervizgarancia) Az akkumulátorokra és azok üzemidejére nem vállalunk garanciát. A hibás (0 perc üzemidejű) akkumulátorú notebookok 10% engedménnyel kaphatók. Működő akkumulátorral rendelt, de hibás akkuval átvett laptopok esetén, 3 napon belüli visszaszállításkor cseréljük az akkumulátort.

Garancia kiterjesztés:

Az alábbi táblázatban található százalékokkal növelve termékeink árát vállalunk akár 2 év szervizgaranciát! A kiterjesztett garancia az adott termékkel együtt, egy számlán vásárolható meg. További részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Azonnali csere + 6hó + 12hó + 18hó
PC 2% 5% 10% 15%
TFT 2% 5% 10% 15%
NOTEBOOK 5% 12% – –
NYOMTATÓ 2% 8% 12% –
SZERVER 5% 12% – –

Garanciális ügyintézés folyamata:
3 napon belül azonnal csere. Amennyiben a hibás terméket 3 napon belül visszaszállítják telephelyünkre, azonnal cseréljük.

Hiba bejelentése e-mailen: Amennyiben bejelenti a intec@intec.hu e-mail címen garanciális igényét, a javítandó készüléket eljuttathatja ügyfélszolgálatunkra garancia időn túl is. Kérjük, jelezze levelében egyedi azonosítónk számát.

Garanciális visszáru: Garanciális eszközét visszahozhatja személyesen ügyfélszolgálatunkra vagy következő futárszolgálatos kiszállításnál ingyenesen visszáruzhatja.

Termékazonosítás: Kérjük, minden esetben győződjön meg a sértetlen garanciális azonosító matricáról, egyedi azonosítóról és mellékelje a számla mellé kapott garancialevelet vagy annak másolatát.

Szervizünk meggyőződik a hibáról: Garanciális csere vagy javító folyamat szervizünk hiba feltárásával indul.

Javítás / Csere: 10 munkanapon belül javítjuk vagy cseréljük garanciális áruját.

A termék garanciális ideje a javítás időtartamával növekszik.